Visie  & Missie

 

Wat drijft ons?

Kinderopvang Little family is gevestigd in Almere en biedt opvang voor alle kinderen. Als kinderopvang proberen wij zoveel mogelijk een bijdrage te leveren aan onze maatschappij! Little Family staat voor kwaliteit en proffesionaliteit. Wij bieden opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Kinderopvang Little Family begeleidt kinderen in hun volledige ontwikkeling. De leidsters leggen de focus op kinderen te laten opgroeien tot zelfstandige, evenwichtige, sociale mensen met zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel voor zichzelf en hun omgeving. Kinderopvang Little Family is zo van binnen en buiten ingericht, dat de kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving optimaal kunnen ontwikkelen.

De kinderen geven wij een gevoel van vrijheid maar word begrensd door omgangsvormen, normen en waarden. Het werken met kinderen in de opvang vereist kennis, kwaliteit en visie. Bij kinderopvang Little Family staat het belang van het kind altijd boven aan! Buitenspelen, gezonde voeding, creatieve activiteiten en een huiselijke sfeer is voor ons zeer belangrijk. 

Little Family heeft haar pedagogisch beleidsplan zo duidelijk mogelijk beschreven. Wij vinden het belangrijk u hierover duidelijkheid te geven. Zo geven wij u als ouder de mogelijkheid om te beoordelen of onze visie past bij u ideeën over de kinderopvang. Op elke locatie ligt het pedagogisch beleidsplan ter inzage. U bent van harte welkom deze in te lezen.

Onze missie is uiteindelijk om onze kinderen een stevige basis te geven zodat zij zich op een positieve manier kunnen ontwikkelen in de samenleving vol zelfvertrouwen. Door middel van onze ervaren pedagogisch medewerkers en goede communicatie zorgen wij voor die fijne en veilige omgeving.

KDV Little Family
Scarlattistraat 1
1323 AM Almere
Tel: (036) 841.2195
Mob: (06) 291.899.64
E-mail: info@bsolittlefamily.nl

BSO Little Family
IJmuidenstraat 33
1324 PW Almere
Tel: (036) 841.2195
Mob: (06) 291.899.64
E-mail: info@bsolittlefamily.nl

Call Now Button