BSO 4-12

Buitenschoolse opvang

Welkom

BSO Little Family biedt een huiselijke en veilige omgeving voor uw kinderen. Wij hebben een verscheidenheid aan projecten en activiteiten om tegemoet te komen aan de belangen uw kind.

Na een lange dag in de klas, zorgen wij voor ontspanning. Er is genoeg ruimte om rond te rennen, te verven, knutselen of te babbelen. En als uw kind liever gewoon ontspant of een boek leest, is hij/zij  vrij om een rustig plekje te vinden in de boekenhoek.

 

Haal en breng service

 Little Family heeft geen contract met een basisschool. Dit betekent dat de kinderen die de BSO bezoeken van verschillende scholen in de directe omgeving van Little Family afkomstig zijn. We halen kinderen van scholen in Muziekwijk, Stedenwijk, Kruidenwijk, Waterwijk, Stad en Literatuurwijk.

Dagindeling

Bij binnenkomst worden de spulletjes van de kinderen opgeborgen in hun eigen bakje, de kinderen doen hun binnenschoenen aan en wassen hun handen.

De kinderen die naar school gebracht worden moeten voor 8.00 uur binnen zijn. Zijn de kinderen later dan kunnen ze niet naar school gebracht worden.

In de vakanties lunchen de kinderen op de opvang, eten we ’s ochtends fruit en ’s middags een cracker. We gaan met de kinderen op stap of organiseren leuke activiteiten zoals kookles, schilderles, naailes etc.

Als school uitgaat worden de kinderen opgehaald en naar de BSO gebracht. Als alle kinderen binnen zijn dan gaan we aan tafel. Op woensdag lunchen we uitgebreid. S’middags eten iets kleins; een cracker, fruit of iets warms. We drinken over het algemeen water, thee of soms ranja.

Omdat de schooldag al vol zit met dingen die moeten mogen de kinderen zelf weten wat ze doen. Knutselen of chillen, iets maken op de naaimachine of een spelletje, aan tafel of op de Wii. Als het mogelijk is gaan we naar buiten, we spelen op een (school)plein in de buurt.

KDV Little Family
Scarlattistraat 1
1323 AM Almere
Tel: (036) 841.2195
Mob: (06) 291.899.64
E-mail: info@bsolittlefamily.nl

BSO Little Family
IJmuidenstraat 33
1324 PW Almere
Tel: (036) 841.2195
Mob: (06) 291.899.64
E-mail: info@bsolittlefamily.nl

Call Now Button